Kreadoe Lentefestival (19 t/m 21 april 2024)

Kreadoe Lentefestival 2024

We staan dit jaar weer op Kreadoe Lentefestival! We zijn er alleen op zaterdag 20 én zondag 21 april.

Als het niet gelukt is om te reserveren kun je CreaChick nog steeds zien!

Op deze pagina kun je er meer over lezen

Meet and Greet KreaDoe

Dit jaar staan we weer twee dagen op KreaDoe Lentefestival, namelijk op zaterdag 20 april en zondag 21 april. Op die dagen kun je CreaChick ontmoeten voor een foto of handtekening!

Zaterdag
10:30 - 11:30 Meet and greet
12:00 - 13:00 Meet and greet
14:00 - 15:00 Meet and greet
15:30 - 16:00 Interview
Zondag
10:30 - 11:30 Meet and greet
12:00 - 13:00 Meet and greet
14:00 - 15:00 Meet and greet
15:30 - 16:00 Interview

 

Voor de meet en greet heb je een reservering nodig én een kaartje voor KreaDoe voor de dag dat je hebt gereserveerd. Kaartjes voor KreaDoe kun je via onderstaande knop reserveren, maar let op: Het kan zijn dat de reserveringen voor de Meet and Greet vol zijn op de dag dat je wilt gaan. Als je alleen voor CreaChick komt, dan kun je beter eerst kijken of je een tijdslot kunt reserveren.

Mocht het niet gelukt zijn om een tijdslot voor de Meet and Greet te reserveren, niet getreurd: Het interview is voor iedereen toegankelijk en wordt gehouden in de KreaDoe huiskamer. Ook is er deze editie een speciale CreaChick Shop die vrijdag al opent, met speciale nieuwe producten! Hiervan zijn sommige alléén te koop op KreaDoe Lentefestival.

KreaDoe tickets bestellen

Tijdslot reserveren

Om toegang te krijgen tot de Meet en Greet, moet je een tijdslot reserveren. Deze keer rekenen wij €10,- voor het reserveren van het tijdslot, maar voor dat bedrag reserveer je automatisch één setje met drie CreaChick pins (je betaalt dus eigenlijk niet voor de reservering maar voor de pins).

Let wel op: Met jouw tijdslot reservering mag je met 4 mensen in de rij staan, maar je krijgt wel maar één setje pins.

Deze pins zijn speciaal voor KreaDoe gemaakt in beperkte oplage en alleen op KreaDoe te koop, dus op = op. Maar als jij dus een Meet and Greet tijdslot hebt gereserveerd krijg je sowieso één setje! De pins die niet gereserveerd zijn, zullen verdeeld worden over de verschillende dagen zodat iedereen kans heeft een setje te kopen.

Tijdslot reserveren

 

Deze keer gaat het reserveren van de tijdsloten echt precies om 10.00 open op 2 maart, geen seconde eerder! Zet het in je agenda, want het was vorige keer binnen 5 minuten vol!

Drie unieke CreaChick pins
CreaChick Shop Producten
CreaChick Shop op KreaDoe

De CreaChick Shop

Of je nou wel of niet een tijdslot kunt reserveren voor de Meet and Greet, het is sowieso de moeite waard om naar KreaDoe te komen. Deze editie staat er namelijk een hele eigen CreaChick Shop die vrijdag al opent met een speciale actie!

Deze hele stand is alleen maar gevuld met CreaChick producten en door CreaChick goedgekeurde producten. Je pakt je unieke paarse CreaChick winkelmandje en je kunt helemaal los gaan in de shop. Uiteraard zijn er speciaal voor KreaDoe allerlei nieuwe producten en kortingen die je voor het eerst daar kunt vinden. De meeste zullen uiteindelijk ook te koop komen op de MUS webshop.

KreaDoe tickets bestellen

Nieuwe CreaChick Producten

 

Het Grote CreaChick Doeboek 2

Het Grote CreaChick Doeboek 2

Het allernieuwste product is in grote aantallen aanwezig in de CreaChick Shop! Na het succes van het vorige Grote CreaChick Doeboek is dit het tweede doeboek, met weer 50 nieuwe opdrachten.

Je kunt het boek in de CreaChick Shop kopen en, als je een tijdslot hebt, direct laten signeren door CreaChick zelf!

Het Grote CreaChick Doeboek 2 is te koop voor €17,50 en kun je op de beurs kopen, maar je kunt hem ook al online bestellen.

Het Grote CreaChick Doeboek 2
Nieuwe grijze CreaChick hoodie

De nieuwe CreaChick Hoodie

Nu alle zwarte hoodies op zijn, werd het tijd voor een nieuwe! De nieuwe hoodie is grijs, heeft een iets kleiner logo op de achterkant dan de vorige en de nieuwe groene C op de voorkant. Uiteraard in verschillende maten verkrijgbaar!

Deze trui wordt in Nederland bedrukt en bewerkt en is als eerste te koop op KreaDoe voor €59,99. Na KreaDoe zal deze te koop zijn in de webshop van MUS.

De afbeelding hier is een voorbeeld van hoe hij er ongeveer uit komt te zien.

Nieuwe CreaChick beanie

Een CreaChick Beanie (Muts)

Dat creatieve brein moet je goed warmhouden! Een CreaChick beanie (je mag het ook een muts noemen) met de nieuwe C op de voorkant geborduurd.

Deze muts kun je als eerste kopen op KreaDoe voor €19,99. Na KreaDoe zal deze te koop zijn in de webshop van MUS.

De afbeelding hier is een voorbeeld van hoe hij er ongeveer uit komt te zien.

Nieuwe CreaChick doppers

Nieuwe CreaChick Dopper kleuren

De CreaChick Doppers zijn nu beschikbaar in 3 nieuwe kleuren. Waarschijnlijk allemaal met een 'bijzondere' naam. Ik denk 'niet-geel-niet-groen', 'net-niet-rood' en 'bijna-mint'.

Deze CreaChick doppers kun je als eerste kopen op KreaDoe voor €19,99. Na KreaDoe zullen deze te koop zijn in de webshop van MUS.

De afbeelding hier is een voorbeeld van hoe ze er ongeveer uit komen te zien.

Drie unieke CreaChick pins

Set van 3 CreaChick Pins

Speciaal voor KreaDoe Lentefestival heeft CreaChick 3 pins ontworpen die je alléén hier kunt halen in beperkte oplage.

Deze set van 3 pins op een CreaChick kaartje kun je alleen op KreaDoe kopen voor €10,00. Op = op. De pins die niet gereserveerd zijn, zullen verdeeld worden over de verschillende dagen zodat iedereen kans heeft een setje te kopen.

De afbeelding hier is een voorbeeld van hoe ze er ongeveer uit komen te zien.

CreaChick 2024

CreaChick Shop Vrijdag actie

Omdat CreaChick er niet is op vrijdag 19 april is er een speciale actie in de CreaChick shop. De eerste 50 mensen die op vrijdag (en enkel op vrijdag) meer dan €75 uitgeven, krijgen GRATIS één CreaChick puzzel.

De shop is op vrijdag gewoon open. Je kunt hier alle bovenstaande CreaChick producten halen. Ook de nieuwe producten en pins!

KreaDoe tickets bestellen